Sklep stacjonarny i punkt odbioru osobistego, ul. Bartycka 115, Warszawa

pn-śr  10-18 / czw-pt 11-19 /  WYSYŁKA OD 9 zł  >> SPRAWDŹ>>

Muminki

 

 

 

 

 

 

 

 

pn-wt  10-18 /  śr 10-19 / czw-pt 11-19

pn-pt  11-19 /  sb 10-14

 

 

 

 

/ pn-pt  11-19 /  sb 10-14

 

                                           >Love love

 

 

 

 

 

 

ZOBACZ JAKIE GRATISY MOŻESZ DODAĆ DO ZAMÓWIENIA, na etapie realizacji koszyka >>>

WYSYŁKA PACZKOMAT TYLKO 8,50 zł / zamówienia od 300 zł dostawa gratis >

 

 

 

 

 

 

 

 

Odbiór zamówień i sklep stacjonarny: ul.Bartycka 115, 00-716 Warszawa

t: 660 559 115 / sklep@stolzpn.pl /

 

 pon.- śr. 11-19, czw.-pt. 9-19, sb. 10-15 

  

pn-pt 11:00-19:00 / sb 10:00-14:00  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

  

  

   

 

 

Dodano produkt do koszyka

« Kontynuuj zakupy Przejdź do koszyka »

BESTSELLER

Proszek bezowy - substytut białka kurzego 113 g WILTON

meringue powder

Producent: WILTON

Stan produktu: nowy

Cena: 28.80 brutto

Ilość:

  • Czas wysyłki: 24 h

Koszty dostawy:

  • Paczkomaty InPost 9.00 zł brutto
  • Kurier DHL 13.50 zł brutto
  • Odbiór osobisty 0.00 zł brutto
Opis produktu

Substytut kurzego białka, amerykańskiej marki WILTON.

Proszek zastępuje surowe białko kurze w lukrze oraz w bezach. Pomaga stabilizować kremy.

1 jajko kurze = 6g (2 łyżeczki) proszku bezowego + 30ml wody (2 łyżki)

Proszek pozwala na przygotowywanie kremów i lukrów zawierających w składzie białka jajek kurzych bez użycia surowych jaj. Sproszkowana postać jest idealna w aplikacji (łatwo zastosować identyczną ilość kolejnym razem).

Lukier królewski przygotowany z użyciem proszku bezowego jest lśniący i gładki, bez grudek dzięki czemu łatwo się rozprowadza i wyciska podczas tworzenia dekoracji np. kwiatowych. Wysycha na twardą masę dlatego nie jest polecany do pokrywania dużych powierzchni ciasta. Służy także do trwałego łączenia elementów dekoracji.

Skład: skrobia kukurydziana, białko kurze, cukier, guma arabska, siarczan wapnia, kwasek cytrynowy, winian potasu, dwutlenek krzemu i substancje zapachowe.

Waga: 113 g

źrodło zdjęć: WILTON

Kod producenta: 03-6682

Opinie, recenzje, testy:

Ten produkt nie ma jeszcze opinii

Twoja opinia

Ocena:
  • Wszystkie pola są wymagane
Polecenie produktu: Proszek bezowy - substytut białka kurzego 113 g WILTON
Zapytaj o produkt
Szybki kontakt:
 
zadzwoń:
22 243 68 22
 
napisz:
 
Punkt odbioru osobistego 
i sklep stacjonarny:
ul. Bartycka 115
00-716 Warszawa
 
Zapraszamy!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Newsletter

Zapisz się do newslettera, aby otrzymywać zniżki oraz informacje o promocjach i wyprzedażach.

X Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu mechanizmu cookie w Twojej przeglądarce.