Sklep stacjonarny i punkt odbioru osobistego, ul. Bartycka 115, Warszawa

Zapraszamy: pn-pt  11-19 /  sb 10-14

Muminki

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

/ pn-pt  11-19 /  sb 10-14

 

                                           >Love love

 

 

 

 

 

 

ZOBACZ JAKIE GRATISY MOŻESZ DODAĆ DO ZAMÓWIENIA, na etapie realizacji koszyka >>>

WYSYŁKA PACZKOMAT TYLKO 8,50 zł / zamówienia od 300 zł dostawa gratis >

 

 

 

 

 

 

 

 

Odbiór zamówień i sklep stacjonarny: ul.Bartycka 115, 00-716 Warszawa

t: 660 559 115 / sklep@stolzpn.pl /

 

 pon.- śr. 11-19, czw.-pt. 9-19, sb. 10-15 

  

pn-pt 11:00-19:00 / sb 10:00-14:00  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

  

  

   

 

 

Dodano produkt do koszyka

« Kontynuuj zakupy Przejdź do koszyka »

BESTSELLER

Candy Melts czerwone WILTON

pastylki czekoladowe

Producent: WILTON

Stan produktu: nowy

Cena: 16.90 brutto

Cena poprzednia: 19.90 zł

Ilość:

  • Czas dostawy: 24h

Koszty dostawy:

  • Paczkomaty InPost 8.50 zł brutto
  • Kurier DHL 13.50 zł brutto
  • Odbiór osobisty 0.00 zł brutto
Opis produktu

Pastylki czekoladowe Candy Melts amerykańskiej marki WILTON.

Pastylki mają bardzo dobry smak i wyjątkową gładką strukturę. Pastylki są idealną bazą do wyrobu domowych czekoladek, polew i czekoladowych lizaków.

Pastylki wystepują w różnych kolorach.

Candy Melts są bardzo łatwe w użyciu. Wystarczy roztopić odpowiednią ilość w kuchence mikrofalowej lub w kąpieli wodnej. Roztopiona polewę można używać jako polewę lub wlać do foremek. Jeśli chcemy zrobić precyzyjne wzory to najlepiej użyć w tym celu rękawa cukierniczego. Po wlaniu masy do foremek trzeba delikatnie stuknąć foremką o blat, w celu usuniecia pęcherzyków powietrza. Masę należy zostawić w lodówce. Jeśli chcemy robić różnokolorowe warstwy, należy odczekać aż zastygnie jedna warstwa i dopiero wtedy wlać kolejną. Niewykorzystana masę można ponownie topić.

Pastylki Candy Melts nie muszą byc przechowywane w lodówce.

Wielkoś opakowania: 340 g.

UWAGA! NAJLEPIEJ SPOŻYĆ PRZED 26.09.2018.

Topienie: W kuchence mikrofalowej: W pojemniku przeznaczonym do kuchenki mikrofalowej podgrzewać zawartość opakowania przez 1 min. na 50% mocy lub na ustawieniu rozmrażania. Dokładnie wymieszać i powtarzać czynności w interwałach 30 sekundowych aż do uzyskania całkowicie rozpuszczonej i jednolitej masy. Pastylki czekoladowe można również topić w plastikowych woreczkach dekoratorskich. Należy wówczas postępować zgodnie z opisaną procedurą ugniatając woreczek pomiędzy podgrzewaniem. Kiedy masa będzie całkowicie rozpuszczona należy odciąć końcówkę woreczka i wypełnić foremki.

W kąpieli wodnej: Napełnić garnek wodą poniżej poziomu dna górnego naczynia. Doprowadzić do wrzenia i zdjąć z ognia. Wysypać pastylki do górnego naczynia i mieszać bez przerwy aż do całkowitego rozpuszczenia. Unikać napowietrzenia masy.

Uwaga: Masa może utracić konsystencję w przypadku przegrzania lub dodania płynu. W takim wypadku należy dodać 2 łyżeczki białego tłuszczu roślinnego typu „Planta” na każde 397g (1 opakowanie).

źrodło zdjęć: WILTON

Kod producenta: 03-0074

Opinie, recenzje, testy:

Ten produkt nie ma jeszcze opinii

Twoja opinia

Ocena:
  • Wszystkie pola są wymagane
Polecenie produktu: Candy Melts czerwone WILTON
Zapytaj o produkt
  • Wyślij kopię wiadomości do mnie
Szybki kontakt:
 
zadzwoń:
660 559 115 
lub 22 243 68 22
 
napisz:
 
Punkt odbioru osobistego 
i sklep stacjonarny:
ul. Bartycka 115
00-716 Warszawa
 
Zapraszamy!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
X Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z Polityką Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu mechanizmu cookie w Twojej przeglądarce.

stolzpn

zobacz komentarze
% pozytywnych komentarzy
  • Typ
  • Ostatnie
    7 dni
  • Ostatnie
    30 dni
  • Wszystkie
  • Kupił /
    Sprzedał